Mijn naam is Julia, 42 jaar en woonachtig in Drachten met mijn 2 kinderen.

14 Jaar geleden startte ik met mijn eerste webwinkel, een paar jaar later kocht ik er nog een  winkel bij. Als klein kind wilde ik maar 1 ding, ondernemer worden. Met 2 ouders die ondernemer zijn was dat niet geheel een vreemde gedachten.

Na mijn docenten opleiding voor beeldende vorming heb ik veel verschillende banen gehad. Zowel in het onderwijs als hele andere richtingen. Van kinderopvang tot DTP werk, van horeca tot administratief medewerker. Zowel in loondienst als ZZP'er. Mijn interesses zijn breed en ik stap graag in iets nieuws. Door de jaren heen ben ik mij gaan verdiepen in de wonderlijke online wereld. Social media, websites maar ook als content creator. Ik startte mijn eigen blog en werkte in opdracht voor verschillende bedrijven. Zo rolde ik in de baan als Content Manager. Dit heb ik 2 jaar met veel succes gedaan. Ondertussen beheerde ik de socials van verschillende bedrijven en schreef ik ook nog steeds kennisbank- en blogartikelen voor andere bedrijven. In 2020 heb ik een horecabedrijf opgestart, een jaar later heb ik deze doorgegeven aan een ander.

Ik ben gedreven, spontaan en een doorpakker en hou enorm van ondernemen. Ondernemers steunen en inspireren is iets wat ik erg graag doe. Ik ben dan ook een ideale sparringpartner aangezien ik altijd bomvol ideeën zit en mij graag verdiep in bedrijven. Mijn ervaring als ondernemer en duizendpoot qua werkzaamheden maken dat ik mij goed kan inleven in bedrijven, mogelijkheden kan zien en mogelijke knelpunten kan ontdekken.

Spontaan, energiek, doener, duizendpoot, ondernemer, sparringpartner, creatief, eerlijk

Durf met mij te groeien en samen zorgen we ervoor dat we jouw bedrijf naar een next level brengen!